«

»

nov 11

VV Godlinze wint Fair Play prijs van Scheidsrechtervereniging District Noord!

Voorzitter Bas Krajenbrink heeft maandag 6 november de fair Play prijs van de scheidsrechtervereniging District noord in ontvangst genomen. Namens de vv Godlinze waren verder nog aanwezig trainer Hillebrand Mos, verzorger Evert Mulder, grensrechter Johan Dwarshuis en speler Reinout Krajenbrink.

Elk jaar wordt er door de zeven scheidsrechtersverenigingen in district Noord (die allen onderdeel uitmaken van de landelijke COVS) een ranking bijgehouden van verenigingen op gebied van fair play. Hierbij wordt gekeken naar gele en rode kaarten en overige tuchtzaken, niet opkomen van teams e.d.

Van de circa 100 voetbalverenigingen die als donateur bij de scheidsrechtersvereniging zijn aangesloten, bleek Godlinze het sportiefst afgelopen seizoen! En ook in het gehele district stonden VV Godlinze bovenaan!

VV Godlinze benadrukte op deze avond dat men zeer verheugd is over deze prijs. Fair Play staat bij de voetbalclub hoog in het vaandel. Het is dan ook mooi dat dat dat zichtbaar is en wordt gewaardeerd, aldus Krajenbrink.