«

»

mrt 17

Verenigingsfeestavond groot succes

Op 2 maart vond onze verenigingsavond plaats. Een avond waar o.a. de uitreiking plaatsvond van 2 koninklijke onderscheidingen voor Wytze Poort en Hendrik Sterenberg. De avond was ook een avond waar we als voetbalvereniging een stuk waardering willen geven aan onze leden, vrijwilligers, donateurs en sponsoren. Elk jaar staan ze weer voor ons klaar en daarvoor zijn we dankbaar.

De feestavond was een grandioos succes. De voorbereidingsgroep van Peter Mollema, Henk Poort, Hans Oosting, Johan en Dirk Dwarshuis, Wesley vd Werff, Andre Pieterman en Henk Toxopeus had alles tot in de puntjes geregeld. Voorzitter Bas Krajenbrink opende de vergadering en gaf het woord aan RTV-Noord reporter Eric Hulsegge. Die droeg op humoristische wijze een column voor over onze oud-voetballer Hendrik Wolthuis. Na deze voordracht was het woord aan loco-burgemeester Jan Menninga die de koninklijke onderscheiding uitreikte aan Wytze Poort en Hendrik Sterenberg, gepaard met een woord van dank aan beide heren. Een emotionele gebeurtenis waarbij het mooi was dat familie en vrienden bij deze speciale gebeurtenis aanwezig waren.

Op de avond was daarnaast een unieke fotorapportage te zien op twee tv’s van historische momenten uit de geschiedenis van onze club. René Gast had deze rapportage gemaakt. Verder dank aan onze barvrijwilligers (zie foto). Renato Santanera (spreekstalmeester) wist samen met de DJ de sfeer er goed in te houden en er werd zo nog tot in de late uurtjes genoten en gedanst. We kunnen terugkijken op een mooi en uniek feest!

Foto’s zijn leuk op de website. We vragen altijd zo veel mogelijk mensen of het akkoord is of er foto’s geplaatst kunnen worden op de site. Toch kan het voorkomen dat dit niet gebeurd is en u het ook niet wenselijk vindt dat de foto op de site staat. Wilt u het dan aub laten weten. Dan verwijderen we de foto.