«

»

mei 22

Van de voorzitter

Hallo leden en sponsoren,

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Marja Zijlstra-Kuipers en ik ben sinds drie april van dit jaar voorzittervan de v.v. Godlinze. Hoe je als doorgewinterde handballer bij een voetbalclub terecht komt is bij mij eenvoudig te verklaren. Mijn dochter wilde graag voetballen en kwam via haar vriendin terecht bij de v.v. Godlinze. Al vlot werd ik gevraagd voor de zeer actieve jeugdcommissie. Geweldige tijden! Het jaar daarop is er voor de jeugd een samenwerkingsverband aangegaan met v.v. ’t Zandt en zo kon er een succesvol B-team starten. Vanzelfsprekend hadden ze een coach nodig. Dat was natuurlijk óók wel wat voor mij. En ach, dan is de stap naar het bestuur ook niet zo groot. 

Destijds waren er nog drie seniorenteams en volgens mij vier jeugdteams. Er viel dus wel het één en ander te regelen en dat heb ik met erg veel plezier gedaan. Ook toen had je al ‘ups’ en downs’, met als hoogtepunt de reis naar Gran Canaria. 

Toch heb ik na vier jaar het stokje overgedragen aan een ander. Het werd toch wel erg druk met een gezin, werken in het onderwijs en drie keer in de week handballen en training geven. Om de gezellige en goede contacten niet te verliezen ben ik altijd vrijwilliger gebleven en heb in de kantine menig patatje gebakken, koffie geschonken en natuurlijk pilsjes verkocht.

En dan zit je zo maar in 2021 en is er veel veranderd. Er is nog slechts één seniorenteam actief en die hebben dit seizoen niet tot nauwelijks kunnen voetballen i.v.m. de Coronacrisis. Maar laten we vooral optimistisch blijven en hopen op een fantastisch komend seizoen. Daar ga ik voor! Ik kijk uit naar een goede samenwerking met jullie allemaal.

Tot slot; Het huidige bestuur wil proberen toch weer een jeugdteam op te richten. Wordt vervolgd.

Groetjes,

Marja