«

»

mrt 25

Triest bericht over ons lid Reint Bakker

Op maandag 25 maart bereikte ons het droevige bericht dat ons verenigingslid Reint Bakker gevonden is in de auto die uit water is gehaald nabij de Eemshaven .

Reint was sinds januari vermist en er werd al voor het ergste gevreesd. Iemand die er altijd was en dan zo plotseling er niet meer is. Dat doet ons als vereniging verdriet.  Reint was jarenlang betrokken bij de voetbalclub als vrijwilliger. Hij heeft veel verschillende functies bekleed. Zo was hij jarenlang jeugdleider en heeft hij veel jongeren het voetbal bijgebracht. ’s Ochtends vroeg de auto in om de jeugd te begeleiden bij wedstrijden en toernooien. Maar ook het verzorgen van training. Reint stond er.

Daarnaast was hij natuurlijk ook bekend als de man die de topscoorders altijd bijhield. Zijn naam stond altijd vermeld in het clubblad en veel spelers keken vaak als eerste naar de topscoorderslijst van Reint. Hij was dan ook vaak te vinden langs de lijn met zijn notitieblok. Maar ook gewoon als voetballiefhebber. Hij was een bekende verschijning rond de vele voetbalvelden in de regio. Hij bezocht heel veel wedstrijden en kende dan ook veel spelers en talenten.

Niet alleen op en rondom het veld was hij actief. Ook als barvrijwilliger heeft ie zich heel actief ingezet. Altijd bereid om even een babbeltje te maken. Zijn betrokkenheid was groot.

We zullen Reint missen en willen vrienden en familie heel veel sterkte wensen!