«

»

apr 10

Godlinze gelijk tegen De Heracliden

Godlinze heeft zaterdag 8 april met 2-2 gelijk gespeeld tegen De Heracliden. Godlinze begon niet goed aan de wedstrijd en het werd al snel 1-0 voor de thuisploeg uit Uithuizermeeden. Ook in de eerste helft viel de 2-0 door slecht uitverdedigen. Gelukkig wist Godlinze wat terug te doen via Mark Bos, die werd met een goede pas van Sebastiaan Pietens voor de keeper vrijgespeeld en ronde cool af. Bij rust was het 2-1. Door goed keeperswerk van beide kanten bleef deze score lang op het scorebord staan. Totdat Marcel Poort opstoomde vanuit de achterhoede en Mark Bos vrijzette voor de keeper. Die deed wat hij in de eerste helft ook al had gedaan: scoren. De Heracliden miste vlak voor tijd nog een penalty. De einduitslag was een goede weerspiegeling van de wedstrijd. Keeper Koen Dokter had daarin een belangrijk aandeel door op beslissende momenten goed redding te bieden. Volgende week wacht de wedstrijd tegen VVS.