«

»

jul 18

Afsluitingsdag succesvol verlopen

De traditionele afsluitingsdag is weer succesvol verlopen. Het was zonnig weer en er waren leuke activiteiten. Gestart werd met een voetbalwedstrijd. Daarna werd er gevoetbaldart. Een leuk spel met uiteindelijke winnaars: Peter Elema en Marieke Sterenberg.

Na de spelactiviteiten werd ook nog Henk Toxopeus in het zonnetje gezet. Hij ontving de Stille Willy bokaal. Deze bokaal wordt elk jaar uitgereikt aan een persoon die wat bijzonders heeft gedaan. Dat kan zijn topscoorder van het seizoen, of een pennaltyreeks winnen. Maar dit jaar aan een vrijwilliger die veel werk heeft verricht voor de club.

Ook was er het speciale moment dat Hendrik Sterenberg werd bedankt voor zijn inzet al die jaren voor de club. (zie ook apart item op site)

Na de activiteiten was er de barbecue die weer gezellig verliep.

Foto’s door Dirk Dwarshuis

 

Foto’s zijn leuk op de website. We vragen altijd zo veel mogelijk mensen of het akkoord is of er foto’s geplaatst kunnen worden op de site. Toch kan het voorkomen dat dit niet gebeurd is en u het ook niet wenselijk vindt dat de foto op de site staat. Wilt u het dan aub laten weten. Dan verwijderen we de foto.